Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinklad Verklighet

Poeter är, per definition.


Människor

Som bygger korthus och sagoslott
När alla andra bygger
betongbunkrar och spränggranater




Övriga genrer av Piece
Läst 453 gånger
Publicerad 2008-01-23 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece