Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är verkligen uttråkad..


Feberkåt

Dina ögon fick mig att tänka på kossor
Ditt hår doftade likt rosor
Snälla Rara
Söta Underbara.
Du glömde dina trosor..




Fri vers av Piece
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece