Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kylskåpspoesi

Störst av allt är kärleken

Men vad händer då
Minst av allt är jag.




Fri vers av Piece
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 20:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tänkvärt!!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece