Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt för att jag aldrig kan uppskatta dig tillräckligt.


Till M.

Du är
min Midnattskamrat


En riktig människa
på annorlunda svenska

Min lilla eskapism
med små stänk av saddism.
Ett äkta charmtroll
Även då ögonen rinner som soll

Det sägs att kärlek är magisk
men också tragisk

tyvärr har du tvingats motta
alldeles för mycket av det senare
Men det är så fel
Du förtjänar något renare

Du förtjänar någon av kaliber
att finna någon att älska
Ingen mes som spyr av cider
inte heller räknas hästen du rider

Du är den där fågeln
som föddes fri, utan skuld
Men som vägdes ner
för hjärtat var gjort av guld

En liten pippi
fast i en kjedja av titan
Men du klarar dig alltid
med din vilja driven av uran

döpt efter en jungfru är du

Min Midnattskompanjon

Tack för alla sömnlösa nätter.



You DO matter









Fri vers av Piece
Läst 573 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-02 21:53



Bookmark and Share


    *Fyrklöver*
Nej fy så gulligt :)
2008-05-02

  Miiico
Tack vännen, du är underbar. <3
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece