Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga icke..


Nödrim

Jag nödrimmar
bättre än jag simmar

Och det säger en hel del
att jag besitter massa fel
men ingen människa är ju hel?

En estradpoet
Går på en diet
Av havre, ost och ensamhet
ingenting som borde göra han fet

Men sådant är en klen tröst
då mamma ropar med gäll röst
Hon är rätt ihärdig
Men nu är jag alldeles färdig

Stor och pompös?
Nej, vem orkar va seriös^^




Fri vers av Piece
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 00:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece