Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixermaskinen

Och där blandas

Allt


Våldet
Från televisionen

Skrattet
Från radion


Och

livet Som levs
I en låda




Övriga genrer av Piece
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece