Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort fundering

Ibland undrar jag varför människor gör som dem gör.
Varför vi tänker, handlar och tror.

Fast fundering över varför
verkar helt sakna mening
För det förändrar aldrig något

Inte ens lite




Övriga genrer av Piece
Läst 453 gånger
Publicerad 2008-01-25 22:31



Bookmark and Share


  ordterroristen
känner inte till \"hemligheten\"?

lagen om attraktion, KBT etc. Sambandet mellan tanke och kropp, listan är lång. Det är inte utan mening, det förändrar allt.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Piece
Piece