Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill dela dina tårar

Ge mig lite av din rädsla
jag vill dela den
ge mig några av dina tårar
jag vill bära dem
ge mig din maras drömmar
jag vill att du ska drömma
vackert

ge mig din rädsla
ge mig din skräck
jag vill bära det åt dig
så ditt hjärta inte värker
av instängda tårar

ge mig lite
av din sorg
jag vill läka dig
så att du föder helheten
i själen åter

jag vill ha dina tårar
när själen gråter
jag vill ha din rädsla
när din kropp skakar
jag vill hålla dina händer
läka dig åter




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 1091 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-24 02:11



Bookmark and Share


  friheten
wow, jättefin
2008-05-07

  Lonley star
du får mig känna vemod och stillsam glädje.
2008-02-08

  NågonAnnans
fiiin! denna bokmärker jag!:)
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~