Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med mersmak

Varm och mjuk kommer du över mej

Som en varm filt en kall natt

Känner jag din lagom mjuka kropp

Famna min




Fri vers av LassO
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 07:14



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ljuvligheten själv!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO