Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda bandage

För en del är livet en ganska omfattande läxa
man kan lära sig otroligt mycket den hårda vägen

Har man otur lär man sig hata




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-24 07:15



Bookmark and Share


  korpfjäder
Just otur. Ofta otur. Hat är otur. Mm. Så bra skrivet!
2008-02-10

  Bjarne Nordbö
Uchh, och hatet förgör. Det är en känsla man kan välja bort-tror jag.
2008-02-08

  Micael Axelsson
Väl betänkansvärda raders ord.
2008-01-27

  Moniqa
Ja de där bandagen skyddar ibland... men det kan vara skönt att befria sig också...och lösa upp hatet... låta det skingras med kärlekens vindar =) T\'änkvärd tex =)
2008-01-25

  asplausibelt
Älskar titeln. Men den hårda vägen är ju också en väg, det viktigaste är väl vad man pysslar med under promenaden. Hat är förresten väldigt konstigt, det ligger egentligen rätt så nära kärlek, och funkar väl ungefär likadant.
2008-01-24

  Mats Henricson
Fast, är det Bara otur.....(?), det är frågan.....
2008-01-24

    Maria Malm
Få ord med stort innehåll..tyvärr lär sig vissa att hata..
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker skall hatas.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren