Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett morgonmöte på nätet..


...godmorgon...

frosten bygger upp på fönstret
vinden viner och trycker
det är vinter igen
jag äter min frukost ensam
och lyssnar på morgonens nyheter

godmorgon säger en natasja
jag blir glad
och bjuden på kaffe
jag kan nu klä mig varmt
ta på mig mina stadiga skor
och ge mig ut i världen

godmorgon till dig och alla andra natasjor




Fri vers av micke marin
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 07:44



Bookmark and Share


  Cris
God morgon!

vilken trevlig text
det är viktigt att vi hälsar på varandra
några små ord kan betyda så mycket en morgon
2008-01-24

  Hans w-art Westlund VIP
godmorgon :)
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin