Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad jag tänkte. Skrev bara lite direkt ur huvudet. läs gärna.


Svart som natten

En ståtlig hingst,
svart som natten.
Huvudet högt
och manen fladdrande.
Under lysande måne,
skiner som silver,
En svart hingst,
vacker som natten.




Fri vers av Blond
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 10:01



Bookmark and Share


  Cris
en vacker bild du målar upp
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Är du hingstvän?

Scenariot är estetiskt tilltalande.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Blond