Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbt skriven, Igenomgångn lite lätt. Hoppas ni gillar den


Natt som Dag

Draken flyger över ödelagt landsfält,
Vrålar ut sin sorg i tomheten,
Långsamt cirklande över himlavalven,
Växlar mellan sorg och vrede,
Och när solen ger upp och lämnar sin plats till månen,
Sjunker draken ihop på svartaste klippa,
Glittrande ögon som syns i mörkret,
Ett sista hopp i ett drakhjärta,

Draken sover,
Världen sover,
Men solen kommer att vakna igen,
Månen kommer att besegras,
Och dagen gry,
Tillsammans med hoppet.




Fri vers av Blond
Läst 391 gånger
Publicerad 2008-01-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blond