Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en snabb inspiration och skrev lite.


Den vita Liljan

Den vita liljan blomstar ensam,
Tålmodigt väntande,
Precis som du,
Precis som jag,
Men när tiden är inne,
Vi kommer att veta,
Låter vi oss fångas av vinden.




Fri vers av Blond
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 13:43



Bookmark and Share


    thinkyoucan
Jätte fin Edda, går rakt in i hjärtat [:
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Blond