Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exakt hur jag känslomässigt känner just nu..


En box

Jag är instängd..

I en box utan syre..

Känns som min hjärna ska sprängas vilken minut som helst.

Känner hur jag långsamt kvävs av all ignorans..

All självupptagenhet.

..Alla människor.

..Alla jävlar runt omkring mig.

Alla måsten..

Alla krav..

Alla pengar..

Kämpa för att överleva..

Den ständiga kampen..

Ensamheten i mina tankar..

..Som ingen kan förstå

Hur jag tar omvägar för att slippa.

Förstå.

Hur jag.

Hamnat här.

I denna lilla box..






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-01-24 14:27



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra beskrivning av nåt som en del av oss säkerligen känner igen.. Vette fasen hur man hamnar i den där boxen ibland el hur man ens får plats där. Men trångt o jävligt är det där inne iaf.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP