Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver för att göra henne till ett immigt moln

 

 

 

 

 

 

Jag skriver för att göra henne till ett immigt moln

Jag skriver

för att expoledera saker

skriften är en explosion

 

Jag skriver

för att ljuset ska besegra mörkret

och

poesi är triumfen

Jag skriver

för att träderna,städerna

ska läsa mig

rosen,fåglen,katten,fisken,stjärnan,havssnäckan

ska förstå mig

 

Jag skriver

för att rädda kvinnan jag älskar

från städerna där ingen poesi

ingen kärlek

städerna av frustration och svårmod

 

Jag skriver

för att göra henne till profet,ikon

ett immigt moln

Jag skriver

för att återvinna

den borttappade tiden

 

Endast kvinnan och skrivandet

räddar oss från döden

 

 

 

 

2006-12-16 kl 20:00

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-24 23:48



Bookmark and Share


  devilsangel
suck...alltid lika vackert från dig vännen
2008-01-25

  prinscess VIP
o vad vackert
2008-01-25

  J A Nicander
Vackert!
2008-01-25

  isabel louise
och pennan din glöder av vackra ord :)
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m