Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite röriga tankar om att börja om, om vändpunkter, om att inte fastna i det invanda


Gungar

 

 

som om marken sjunker under fötterna

och man riskerar att ramla ner

som om jordskred hotar stigarna

där försiktiga steg kliver fram

 

 

när de gamla kängorna byts ut

och nya sätts på fötterna

tar det många smärtsama mil

innan fot och sko är överens

 

 

som varje morgon bär en möjlighet

ger livet aldrig upp

att bjuda nya vägar

till nyinköpta skor 

 




Fri vers av Jojo
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-24 23:01



Bookmark and Share


  Marreb
Wow. Den här var riktigt bra! \"..det tar många smärtsamma mil innan fot och sko är överens\". Du kommer med så många bra metaforer du. Tack.
2008-01-24

  Mangal VIP
Tänkvärt och underfundigt. Nya skor så bjuder livet på nya stigar... Träffande!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo