Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tillhör du

Vem tillhör du

Dina tankar är fula
dina tänder är gula
Din sko saknar sula

Vem tillhör du

Har du haft någon familj
med barn och fru
Det är kallt ute nu




Fri vers av Spirit
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-01-25 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit