Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre




Jag

har funnits

mycket längre

i Ditt hjärta

än Du funnits i mitt liv








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-25 08:44



Bookmark and Share


  Haugen
du skriver så kraftullt, svårt att finna ord för dina texter men bra är dom! :D
2008-01-25

  Bjarne Nordbö
Din lilla luring, där fick du till det. Visst är det så. Och så skönt förmedlat. I all enkelhet ocm det Största.
2008-01-25

  rebecca d
så tryggt att veta! oh, vilken mjuk körleksfull dikt...utstrålar Gud...
2008-01-25

    eva m h
mmm...sant
2008-01-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Tack för din dikt! Behövde de här orden idag... Hälsar vännen Fredrik
2008-01-25

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius