Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diagnoser

När alla människor
fått sina diagnoser
ställda

infinner sig kanske
möjligheten att
uppnå jämlikhet




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 10:48



Bookmark and Share


  sol
*s*
hälsningar
\"damp\"
2008-01-26

    ej medlem längre
Det tror jag inte ett spår på!
2008-01-25

    Saulus
Ja, och den ene mer jämlik än den andre?
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP