Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för hälsan



Ska ta mej en hutt

Eller jävel, som en del säger

Det kanske inte hjälper så mycket

Men det är roligare att va förkyld

Som man säger….




Fri vers av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO