Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen är allt jag har
Minnen från tiden som var

Minnnen som var bra, innan allt blev fel
Minnena finns kvar men inte du


Jag minns dej
Du finns i mitt hjärta
Du finns i mitt minne




Jag glömmer dej aldrig




Fri vers av a walk to remember
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember