Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur komplicerat det är med känslor


Changes ahead

för mig är det ofattbart
hur fort allting kan vända
jag som precis börjat inse
att det inte fanns något att hämta


jag som kämpat för dig
sedan första gången jag såg dig
för dig som inte verkade se mig
men som tog emot av allt jag gav dig
utan förbehåll

jag borde gett upp för länge sen
men något fick mig att hålla kvar
något i din blick

en natt brast allting
och jag bestämde mig för att det var dags
att släppa taget och gå vidare utan dig


man vet inte vad man har
förrän man förlorar det



och nu säger du att du tycker om mig
att jag inte kan inse hur mycket jag betyder
att det enda du vill göra är att vara med mig,
och den enda du vill vara med är jag
att det ska bli ändring framöver


ja, det är ofattbart för mig
hur fort allting kan vända




Övriga genrer av Fröken Frida
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-01-25 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida