Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stenkast bort men ändå så avlägset

det faller regn
som stenar från himlen
ett privat moln över mig
och allt som cirkulerar


ibland känns din hand
betryggande nära
och du väcker mig på natten
för att hålla om
det finns stunder när du känns
så långt borta
fast du ligger tätt intill

stenar faller till marken
splittras runt mina fötter
och hindrar mig
från att komma vidare


dagar kommer
då jag inte ens tänker ditt namn
eller känner din frånvaro
nätter kommer
då jag inte ens saknar
din närvaro

jag tar en handfull
håller så hårt jag kan
känner huden rodnas
och släpper taget




Fri vers av Fröken Frida
Läst 590 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-13 01:10



Bookmark and Share


  Bellé
Du fångar en öm stämning, vacker dock!
2008-12-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Denna dikt andas innerlighet. Något om saknad som kanske ibland måste släppas, för ens egen skull/B
2008-09-13

  ewew1
Väldigt fint Applåd!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida