Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i gränslandet

jag vill bara hålla din hand
och stanna kvar i din närhet

jag vill låta tårarna väta din axel
när du håller om mig

trots att allt är så hopplöst
vill jag höra dig viska tillbaka

jag älskar dig med




Fri vers av Fröken Frida
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 16:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är det fundamentala som alla längtar efter
men lite trivialt skrivet
2008-09-27

  camillala
mycket stark och personlig text
2008-09-27

  Il poeta della luna
Starkt förmedlat!
Fint skrivet!
Kan känna igen och relatera
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-09-27

  friheten
Det behövs, just när det känns svår. Bra skriven!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida