Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dagen som har fångat dig


fånga dagen, säger du

och lev ett slag med mig

men älskling, inse nu

att det är dagen som har fångat dig

 och den har ingen plats för mig




Fri vers av Fröken Frida
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 00:02



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Fröken Frida!

Tankvärd text, som kan speglas i sig själv. Hälsar Fredrik
2008-11-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha så kan det vara
fullbokat bara!
Finurligt skrivet!
*************
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida