Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hade mig vid hej

det man mest av allt vill ha
lägger benen på ryggen
försvinner
kommer tillbaka
obemärkt

nästlar sig in
vrider om
sliter ut lemmar
och smeker

lekande nätter
ömma stunder
väntan på samtal
hopplöshet och maktlöshet
tills jag inte är mig själv

det enda man vill ha
lägger handen vid hjärtat
försvinner
kommer tillbaka
försvinner
med hjärtat i handen

det slutar vid hejdå
varje gång




Fri vers av Fröken Frida
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 15:11



Bookmark and Share


  wildah
Låter bekant :-) Fint nedskrivet!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida