Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som göms i snö


Jag älskar att jaga dig förblindat
Men hatar mig själv för att jag gör det
Min törst och min förbannelse
Jag är din ständigt haltande skugga

Dina ord som dräpande sanningar
Jag vägrar att ta in
Och allt det fina du säger
Som förstärks till något mer

Jag är är maktlös i ditt vackra våld
Bollen är i rullning och den är din
Jag vinner inget utom ensamhet
Det här spelet är byggt på nitlotter

Den här vintern skär i märgen
Kall och ovarsam som en kniv
Jag söker svar i snön som inte finns
Sträcker mig desperat efter våren

Du är din och jag är din
Närhelst du bestämmer vårt öde
Är jag redo att kasta mig rakt ut
In i något varmt eller åter ut i soloslask

Jag älskar dig och jag säger det igen
Även om du inte kan vända dig ut och in
Det din skottsäkra fasad döljer
Kan jag vänta på till nästa vinter




Fri vers av Fröken Frida
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida