Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustbruset

Vi går genom gränder
som aldrig vill sluta
som gjorda för kärlek
för de som vill njuta
och famna sig trötta
och så väldigt gärna
i ljus av det nötta
vid kullerstenstjärna
vid ån där som rinner
på lutande golv
bland kyssar och katter
när timmen slår tolv
Så håller vi andan
när livet vill hinna
att hålla den eviga
kraften som brinna
i varje minut
i ådrorna fina
en älskande själ
i händerna dina




Fri vers av katiana
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vackert och drömskt.
Får mig av någon anledning att tänka på Uppsala.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana