Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anledning

förlåtande ögon

en leksak
i en dröm

ett leende

mjuka linjer
som formar dig

ett ögonkast

en tyst andning
koncentrerad, fokuserad

en hand

färgade linjer
papperet lite skrynkligt

ett hopp

ett foto
utan fel

en lek

ett kramdjur
vid min kudde

en fråga

jag delar
vad jag vet

du

en kram
av värme

varje ögonblick

en framtid
där jag ska vara




Fri vers av Vilseman
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-25 22:15



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag fastnade så för de sista raderna \"en framtid där jag ska vara\"
Det är så vackert, tårarna rinner när jag läser det......
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek