Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandring


Skog full av skuggor
granfärsk doft

skälvande stilla
i spegelblank kärn

vandrar månen
i natt.

Stigen tar form
över kullriga stenar

jorden ekar av
av okända tankar

bara skogen själv
vet alla svar...







Fri vers av Idun 1
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-05-25 21:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Trolskt och känslosamt - jag bor vid en skog och ibland känns det precis så här
2005-06-17

  Hans w-art Westlund VIP
en mysig liten sak som lämnar en känsla av välbehag... favorit; Stigen tar form
över kullriga stenar
2005-06-06

  Hans w-art Westlund VIP
skogen är som havet. mystisk och djup.
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1