Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit kan man kalla det...

Vid bygget finns en lera

Som är blågrå och ihärdig

Den fastnar i skorna

Hur man än gör

Fötterna känns som blyklumpar

Efter att ha gått där en stund



Denna lera är likt

All mediaskit som trycker på

Radio, TV, nyheter, tidningar

Det liksom ”hänger fast” i själen

Tynger ner, förslöar, dyngar ner

Drar ner tempot och lämnar skitiga fotspår

När man går…




Fri vers av LassO
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 18:38



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Dessa fanatiska gaphalsar (oftast män) som uttalar sig om ALLT, som de oftast inte vet något om, de upplever jag precis som den blålera du beskriver. Applåd för den metaforen. Blålera var det ja...
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Alla gapiga, skrikiga feminister på DN och andra blaskor t ex.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO