Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt plötsligt så är ens trygga grund, omöjlig att stå på....


Dolda glidningar



Lika falskt som underkylt regn

Är den svekfulles falska försök

Till vänskap…


Ytan ser nytvättad och fräsh ut

Men under så finns det slippriga underlag

Som kan få många på fall…




Fri vers av LassO
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 18:44



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja blålera är ett lurigt underlag. Man glider.....
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Sirap är klibbigt.
Honung likaså.
Sött. Lockande.
Men man fastnar i den.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO