Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till gudarna

Vi ska resa till
gudarna
vi vet bara inte när
den där resan blir av
vi ska bada
med Afrodites systrar
trycka våra läppar
mot deras salta sår
och långa vackra hår och
låta oss smekas av stenarna
eller varför inte smeka stenarna rena
väcka dem till liv
med våra drömmar
för Vi
Vi drömmer så fint
du och jag
du klappar den där feta katten
som om den var din
jag klappar natten
som om den blödde och mina fingrar kunde läka såren
av längtan
för snart ska vi resa
gudarna väntar
alltid på de som drömmer






Fri vers av katiana
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 19:17



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Ge mig den där känslan.. du vet den där som bubblar under?
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Katiana, kitty cat. Jesus väntar på den som tror.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana