Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sökt


Jag har sökt

efter mitt

borttappade ursprung

i många dagar
och nätter

lyssnande
till rösten

i mitt inre

fann jag

genom ordens kraft

friheten

i min egen väg




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-26 22:59



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Va- ska du gå din väg?
(skämt å sido, viktigt att dels hitta sin väg, dels troget följa den.)
Bra diktat.
2008-01-27

    Damm
vackert!!
2008-01-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert om rotlöshetens frågor.
2008-01-26

  Hildegun Relefors
Den inre rösten, den som alltid vill ha svar. Vackert!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius