Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni


Kyla i luften

Solen bländar i väster;

ett perfekt klimat




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 1043 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 00:51



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, en solig, men kylig dag
kan vara fantastisk. Fin haiku.
2008-01-27

  Sofiapoema
varmt och kyla på samma gång, åska!
2008-01-27

  NågonAnnans
varmt och kallt på samma gång, lagom med andra ord.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante