Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resenären


strax innan kaffet vaknade han
stängde av mobilens alarm

det hade inte ens hunnit gå igång

kallt vatten fixade så han vaknade och bonustricket var
att även frisyr och skägg kom på plats
spegeln skojade inte idag
allt var sig likt

när han bläddrade i tidningen
som inte kommit på grund av att det var söndag
såg han att tid passerat men vädret

var likadant
fönstrets glasade yta var som en dålig biltvätt
fyllt av vatten men utan lödder och inga roterande saker
han svepte kaffet och kastade tidningen
det var dags att ta farväl

av morgonen




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP