Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ljusa toner


När Ljusets styrka

övervann mörkret

när Långt borta

kom

mycket nära

föll

ett livgivande regn

i mitt hjärta

förjagade

mörkergråten



gav nya ljusa toner

att sjunga till




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-27 12:29



Bookmark and Share


  melancholia
åter igen förför du mej med talang, otroligt vacker och det känns verkligen att det kommer från hjärtat den här gången inte för att alla dina dikter, kommer från hjärtat men den här var spec =),

otroligt tung och bra bugar.
2008-01-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Just denna vändpunkt, då det mörka sinnet byts till ljus har du beskrivit så väl. Gillar och stärks! Hälsar vännen Fredrik
2008-01-28

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och hoppfullt skrivet!
2008-01-28

    Bodil Sandberg
oh så jättefint...och med dina rader nalkas våren!!!!
2008-01-27

  rebecca d
stadigt förbidade jag Herren...lade i min mun en ny sång...*ler*
2008-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gör det, drilla på,
så vi, hör det,
Du, gör det!
2008-01-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad fint.
Behövde jag idag
tack så mycket.
2008-01-27

  NågonAnnans
En vacker dikt med ett löfte om hopp.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius