Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20. En gammal odalman

Jag är en gammal odalman
som bär på en namnlös undran
Jag har med möda sått och skördat
Jag fick ofta träla i inre gråt
Dignande skyar hängde över mitt huvud
och regnet föll tungt och tjockt
Jag fick ofta leta efter glädjen
Nu är jag gammal och tänker tillbaka
Jag sitter ensam i min vrå
Jag tänker på barn och barnbarn
Kanske skall det inte mer bli natt
Jag bär på en namnlös undran
Herre, får min själ gro i Din åker
och växa upp på nytt
i Ditt rike




Fri vers av Maria T
Läst 638 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-27 14:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Dikteriet ger, en tanke
direkt, man blir liksom
väckt, har man sitt
ljus, för alltid släckt,
eller kan det, på nytt
bli till, en god fläkt...
2008-02-23

  aol
så vackert grep tag
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T