Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom visa

Jag levde med dom lärda

jag lärde av dom visa

Jag lever med lärdomen

som tar mig igenom liven

Liven är en lärdom

som förbereder för livens lära

Där vi alla är dom visa

för vår egen lärdom




Övriga genrer av Mauri
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man har bara ett liv.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri