Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är sanningen alltid rätt? I nästan alla fall... i detta fall, jag tycker det, för att förstå det som hänt, livets bördor kan kanske lättas... med sanningen. Sanningen plågar, men vad har bristen på sanning gjort innan, i exemplet...


Brevet II



Brevet… det var liksom magiskt
Snart hittades ett till
Nästan lika dant
Där stod samma saker
Som om hon inte fått det första

Åter kommer den känslan över
En tomhet
En längtan
En lust
Ett genomträngande hat
”Hur kunde du…”

Vad hade det blivit av
Om hon fått dem
Där stod om arbete
Bostad
Kärlek
Pengar
Längtan… denna återkommande längtan

Samma som hon själv känt 1000tals ggr
Och skrivit ner 100 tals
Men inte vetat vart
Det skulle skickas…
Den återkommande längtan
Från tomma kvällar och nätter
Sen ungdomens tid…

Vad hade blivit
Det vet man inte
Men det som känns värst är
Att inte få ha gjort valet
Att ha känt sej sviken, så sviken
Men att ha varit, väntad, älskad, saknad
2 saknande människor som gått genom livet
med denna börda
Hur många delade de samma öde med…




Fri vers av LassO
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-01-27 15:54



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är så sorgligt, så fruktansvärt eländigt sorgligt, när två människor inte fick veta sanningen om dem själva!
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO