Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ord...


Off-i-ser...



Vad gör du i min tambur, major

Det står en och-fiser, innanför dörren

Med sina fula men blanka skor

Är du ung-i-form med klaffar

Som du borde hålla…

När jag talar till dej….



En ”karl för sin hatt”

Och med den hatten…

Haha vilken karl… och

Uniformen gör sej bättre på galge

Din kanalje


Packa dej härifrån

Ditt spån

Att min fru har en affär

Med en sån

Går min ära förnär

Om det var nån annan

Än en såndär


Hon får skaffa sej en annan tamburmajor

Eller i alla fall tambur

Får nu åker hon ur

Min lägenehet stor

Du får ha henne i din tambur, major

som resultat, av hor…




Fri vers av LassO
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 17:24



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Nu fick du mig att skratta! En härlig text med suveräna rim och ett bra flyt.....applåd
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO