Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg(e)stund



Kom till mej
I helgen
Så ska jag göra dej lycklig
Charma dej med min humor
Visa min lust och trånad
Ta dej när du vill…

På morgonen så bjuder jag på kaffe
På sängen
Med efterrätt ;)
Sen så får du bestämma musiken
Kanske åker vi till Drottningholm
Och vandrar i parken
Kysser varandra under de ihåliga träden

Käkar på nån kul restaurant
Där vi inte varit förut
Med rutiga dukar
Där maten är god
Och sen…
Ja sen så…




Fri vers av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO