Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt hur man kan säga en sak med skarpslipade ord och sen....


..det du sa..

Jag vill inte störa
Du har ju sagt att
du inte vill träffa mig
i riktiga livet

du sa
att jag inte attraherar dig
Jag tror inte du förstår
att du sagt så

men det har du
det gick rätt in i mig

Nu verkar du inte förstå
varför jag inte hör av mig
Du finns nu och säger saker
och gör saker
som om det aldrig sagts
det du sa

men det du sa
det gick rätt in i mig

Jag vill inte såra dig
du får inte tro att jag inte vill träffa dig
Det är inte därför jag inte hör av mig

men det du sa
det gick rätt in i mig

Jag saknar dig




Fri vers av micke marin
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 21:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ohmmmjj. Rakt i magensagt. Snyggt!
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin