Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JA

Så ser jag en lapp
där på golvet
med ordet
\"JA\"
stora kraftfulla bokstäver

minns inte
riktigt
varför jag skrev det
men det känns bra
att se de lysa
ska nog inte
slänga
i pappersinsamlingen

inte än

stanna i den
sköna känslan
och kanske skriva flera
lappar
många

tydliga
levande

talande

genom
bokstäverna

bejaka
Bejakandet





Fri vers av katiana
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-27 23:08



Bookmark and Share


  honeyhoney
Ett ja kan sprida glädje, utan någon egentlig betydelse.
Fint
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana