Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21. Evighetens ljus

Lär mig vara öppen
kunna lyssna
till evighetens vingslag
Guds puls i skaparorden
Jag skall då få skåda
det eviga livet
som är hos Fadern
bli synligt, uppenbarat
Jag skall då
i evighetens soluppgång
med evighetens ljus
få blandas




Fri vers av Maria T
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-28 10:50



Bookmark and Share


    wildrosen
Evighetens ljus, så vackert och känslosamt...
2008-11-07

  anits VIP
Underbart vackert
2008-06-30

  Malott
Mycket vakert!
2008-03-09

  Bibbi VIP
\"Öppnade ögon Herre mig giv!\"
2008-03-05

  Michaela Dutius
Underbart maria - om en underbar verklighet som dina ord fångat på ett så fint sätt
2008-01-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T

Sådant här vill jag höra, när sommarvinden viskar vid havet... Hälsar vännen Fredrik
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T