Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagsrumstavlan


Poetens promenad

Poetens promenad hänger på väggen
som bevis på att allting kan gå
allt trängs inom den svarta ramen
kärlek, ångest och de svartvita träden
gör dig påmind
att du inte är ensam

En regnig förmiddag i new york
det blir inte vackrare än så
Tjugo timmar solljus här i december
det blir inte svårare än då
gör mig påmind,
att jag inte är ensam




Fri vers av J P
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P