Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/10-01


du får mig att

du får mig att skratta
när jag behöver det
du får mig att le
när jag hör din röst
du får mig att känna mig behövd
när du vänder dig till mig
du får mig att känna mig älskad
när du kramar
du får mig att känna trygg
när du är nära mig




Fri vers av drover
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-28 19:38



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och kärleksfull i varje rad. =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover