Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hemskt att sakna någon som är alldeles för långt borta...


Bara ekande tystnad

Det var länge sedan
Känns nästan som en evighet
Nu hör jag bara tystnaden
Den ekar
Öronbedövande
Säg någonting
Jag glömde
Du är inte här

Tystnad
Skratta, skrik någonting
Riv sönder denna tystnad
Skär den i strimlor
Förinta den
Jag blir döv
Rädda mig

Rösten sviker mig
Hånar mig
Säger att det inte finns någon väg ut
Den ekar i mitt huvud
En fiende, min enda vän
Sen tystnad
Lämnad ensam






Fri vers av Maddicken
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken