Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden


Jag funderar mycket på
Hur jag kommer att se tillbaka på mitt liv om 10, 20, 30 år
Vad kommer jag egentligen att minnas? och vad kommer att
Vara Raderat ur mitt liv?
Hästar jag älskat, och pojkar jag kysst
Vad kommer jag att tänka på om massa långa år?
Kommer jag att minnas doften av dig, kommer jag minnas din kropp
Tätt mot min
Jag undrar vad jag kommer tycka som saker jag gjort i mina dagar
Undrar mest vad man kommer att ångra?




Fri vers av anoonym
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-01-29 18:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ångra aldrig något- det som inte dödar dig gör dig starkare- och allt tillsammans taget blir den visdom som blir din när ungdomens skönhet är förgången
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer att sakna poeter.se
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym